Welk kleurtype ben jij?

Versterk jouw uitstraling met de juiste kleuren!

 

Heb je dat ook weleens, dat de kleding in de winkel je leuk staat en dat het thuis een teleurstelling is? Of dat de ene kleur wel bij je past en goed voelt en de andere kleur totaal niet? Na onze kleurenanalyse is dit verleden tijd! Tijdens de kleurenanalyse kijken we naar de tinten van je huid, ogen en haar. De juiste kleuren geven jouw gezicht iets extra’s. Je ogen spreken meer en oneffenheden vallen minder op, hierdoor wordt jouw persoonlijke uitstraling geaccentueerd.

Er wordt met kleurendoeken gezocht naar jouw sterke kleuren en accent tinten. Elk kleurtype heeft ook een eigen kleurenpalet, die kleuren zullen jou het beste staan en laten je stralen. Dit is niet alleen zo met kleding, maar geldt bijvoorbeeld ook voor je make-up. We maken je op waardoor je direct ziet wat de juiste make-up-kleuren voor jouw uitstraling doen!

 

Nieuwsgierig? Vraag een kleuranalyse of workshop aan!

 

Een kleurenanalyse kun je individueel ondergaan maar is ook zeer geschikt om samen met een groepje vriendinnen of zussen te doen. Als je wilt ontdekken welke kleuren jou het beste staan en je persoonlijke uitstraling ondersteunen, dan is de kleurenanalyse echt iets voor jou!

De kleuranalyse wordt alleen door onze gecertificeerde kleurenspecialistes gegeven en na afloop krijg je jouw persoonlijke kleurenpalet mee.

 

Soorten kleuranalyse en workshops

 

Persoonlijke kleuranalyse + make-up + kleurenpaspoort Deluxe

  • € 65,- duur: 1,5 uur

Workshop Kleuranalyse + make-up + colour card (kleurenpaspoort Deluxe optioneel)

De workshops worden gegeven vanaf minimaal 2 personen tot maximaal 4 personen.

  • 2 personen € 55,- p.p. duur: 2,5 uur
  • 3 personen € 50,- p.p. duur: 3,5 uur
  • 4 personen € 45,- p.p. duur: 4,5 uur

Persoonlijke kleuranalyse + colour card

  • € 40,- duur: 45 min