Kleding inleveren - huisregels

 

Kleding die wij innemen moet voldoen aan een aantal voorwaarden aangezien wij onze klanten alleen de beste kwaliteit willen bieden. Let daarom op de volgende punten als u kleding wilt inbrengen:

  • De kleding ziet er zo goed als nieuw uit, heeft een eigentijdse uitstraling en is niet ouder dan 2 seizoenen.
  • De kleding is fris gewassen en gestreken. Schoenen gepoetst.
  • Schoenen zijn nieuw of praktisch nieuw.
  • Kleding van Zeeman, Wibra, Shein, Coolcat, Primark, etc. nemen wij niet in.
  • Kleding van de merken H&M, Only, Vero Moda, etc. kan ingebracht worden mits deze er als nieuw uitziet.


Wij hebben het liefst dat u uw kleding verpakt in stevige grote tassen. Vuilniszakken kunnen eventueel ook gebruikt worden. Dozen zijn voor ons niet handig. Voorzie de tas(sen) van uw naam, adres , telefoonnummer en eventueel uw emailadres. Nadat u de kleding heeft ingebracht wordt deze door ons gesorteerd en ingenomen. U ontvangt een email waarin wij u informeren over de aangenomen kleding inclusief de verkoopprijzen. Van deze prijzen ontvangt u 40% bij verkoop. Wij hanteren prijzen waarvan wij uit ervaring weten dat deze redelijk zijn.

Kleding mag in totaal 8 weken blijven hangen. Na 6 weken wordt de dan nog niet verkochte kleding afgeprijsd met 50 %. Het kan voorkomen dat wij van de ingebrachte kleding niet alle stukken aannemen. Bij inschrijving kunt u aangeven of u kledingstukken, die wij niet aannemen,  terug wenst te hebben. Kleding die u niet terug wenst schenken wij aan het goede doel . Wilt u de niet- ingenomen kleding retour dan dient u binnen 1 week na de datum van inname de kleding op te halen.
 
Na 8 weken ontvangt u een email met het verzoek de verkochte kleding komen afrekenen. Indien u de niet verkochte kleding retour wilt wordt € 2,50 (per 1-1-2018 bij meer dan 10 stuks € 5,00) administratie-/ verwerkingskosten berekend. Kleding die niet binnen veertien dagen wordt opgehaald geven wij aan een goed doel. Niet opgehaalde tegoeden worden na 12 maanden aan een goed doel geschonken.

Ons goede doel is de Stichting Ilula Orphan Program Nederland www.iopnederland.nl


2-Times kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, diefstal of brand.

Als u wilt inleveren altijd even informeren of we plaats hebben (vaak is er een wachtlijst).